Selecteer een pagina

Vrijwilligers werven en organiseren

Het zoeken naar vrijwilligers en het organiseren van vrijwilligerswerk kost veel tijd en energie. Vaak zijn eventuele lijsten niet meer actueel of zijn er onvoldoende vrijwilligers ingeschreven. Met de Vrijwilliger app wordt veel aan de vrijwilligers zelf overgelaten. Zo kan de vrijwilliger zelf zijn of haar beschikbaarheid aangeven voor dagen en dagdelen. U krijgt daarmee een altijd actueel overzicht van vrijwilligers die bijvoorbeeld op zaterdagmiddag beschikbaar zijn.

Ook kunnen vrijwilligers heel gemakkelijk en vrijblijvend bekijken waar mensen voor nodig zijn en wat er van ze verwacht wordt. Doordat vrijwilligers zich ook direct kunnen aanmelden wordt uw vrijwilligersbestand groter en completer.

Als kers op de taart kunt u de app ook gebruiken om nieuwtjes en aankondigingen te communiceren via de app. Bij een nieuwsbericht kunt u namelijk een alert/notificatie sturen waardoor al uw vrijwilligers direct van dit nieuws op de hoogte zijn! Ook kunnen de vrijwilligers zelf nieuws insturen of successen delen m.b.t. vrijwilligerswerk.

We nodigen u van harte uit het eens te proberen! Bekijk hier hoe dat werkt via een video (1 minuut en 11 seconden).

Gemakkelijk te beheren via tablet en smartphone

Via de tablet

U kunt de app gemakkelijk beheren via de pc/laptop maar ook via de tablet! Zo kunt u buitenshuis gemakkelijk een nieuwsbericht maken, een alert versturen of een vrijwilliger opzoeken.

Geen zorgen om onderhoud

U heeft geen zorgen om onderhoud van een website, actualiteit van gegevens, werking etc. De app wordt onderhouden en er is een helpdesk beschikbaar bij problemen. Ook wordt uw data veilig bewaard en zijn er backups, geen zorgen dus!

Tijdwinst en meer vrijwilligers

Wij geloven dat de Vrijwilliger app u veel tijd bespaart en zal zorgen voor meer vrijwilligers. We helpen u daarom met promotiemateriaal en u kunt gerust vragen stellen over alles wat met de app te maken heeft.

Voor al uw vrijwilligers!

Door gebruik te maken van de Vrijwilliger app biedt u uw vrijwilligers een handig hulpmiddel om op de hoogte te blijven van het vrijwilligerswerk van uw organisatie. Ook kunnen vrijwilligers hun beschikbaarheid opgeven en direct wijzigingen doen wanneer dat nodig is. Door nieuwsberichten te plaatsen en notificaties daarover te versturen wordt de vrijwilliger betrokken en blijft u in contact met uw vrijwilligers.

w

Voor de organisatie

Door de handige een eenvoudige (geen cursus nodig) beheeromgeving is het heel gemakkelijk om beschikbare vrijwilligers te vinden voor een bepaalde dag of een specifieke activiteit. Ook kunnen er direct Excel bestanden worden aangemaakt die vervolgens naar de juiste persoon gemaild kunnen worden. U heeft altijd een actueel en compleet vrijwilligersbestand doordat de informatie door de vrijwilligers zelf wordt bijgehouden in de app.

Meer informatie of vragen?